Direktørskift i Socialt Lederforum

Et vagt- og generationsskift står for døren i Socialt Lederforum, når Bo Mollerup tager over efter Ib Poulsen. Samtidig professionaliseres direktørrollen yderligere.

Efter lang og tro tjeneste, først som bestyrelsesmedlem, siden som formand og de sidste seks år som direktør, træder Ib Poulsen nu tilbage fra posten som direktør i Socialt Lederforum. Ny mand på posten fra 1. april bliver Bo Mollerup.

Marts måned er blevet brugt på et grundigt overlap for at sikre, at mest mulig af Ib Poulsens meget omfattende viden bliver i organisationen.

Ib Poulsen har i størstedelen af sin pædagogiske karriere været leder og samtidig beklædt tillidsposter af forskellig art. Han er kendt for at være vellidt, ordentlig, energisk og meget vidende vedrørende den offentlige sektor. Ib er 65 år gammel men har stadig energi og noget på hjerte – derfor kommer det ikke bag på nogen, at de kommende år skal bruges på frivillig basis indenfor handicapverdenen.

Bo Mollerup har, udover en pædagogisk uddannelse, en diplomuddannelse i ledelse og organisation samt en master i professionel kommunikation. Han har siden 1995 været optaget af ledelse, sociale forhold, socialpolitik, politisk styrede organisationer og kommunikation vedrørende disse områder. Det meste af tiden som leder, men også som kommunikations- og presseansvarlig i en lignende interesseorganisation og som selvstændig kommunikations- og ledelsesrådgiver. Senest har Bo været ansat som virksomhedsleder på Botilbuddene i Halsnæs Kommune siden 2011.

Bo er 55 år gammel. Han har bopæl i Bagsværd nord for København, er gift og har tre døtre på henholdsvis 25, 10 og 8 år.

Med ansættelsen af Bo Mollerup som direktør på fuld tid er det bestyrelsen for Socialt Lederforums ambition, at stillingen dels tilføres flere timer, men samtidig også at direktørrollen professionaliseres yderligere.

Ib Poulsen og Bo Mollerup optræder sammen som direktører på Socialt Lederforums traditionsrige landsmøde, der løber af stabelen den 26. og 27. marts i Nyborg. Det bliver en god mulighed for Ib Poulsen til at få sagt ordentligt farvel – og en god mulighed for Bo Mollerup til at få sagt ordentligt goddag.

 

Pressekontakt

Bo Mollerup
tlf: 4045 6242
email: bomo@socialtlederforum.dk