Landsmøde 2013 åbner for tilmelding nu

Om ganske kort tid er programmet for Socialt Lederforums meget roste og traditionsrige landsmøde klar. I forbindelse med planlægningen har vi forsøgt at sammensætte et program, der pirrer lederes og andres nysgerrighed for at høre mere, og årets overordnede tema og røde tråd er ”Mere effektiv brug af ressourcer i det offentlige gennem brugerinddragelse, medarbejderinddragelse og innovation”

Vi har forsøgt at samle oplægsholdere, der har noget på hjerte, og som kan inspirere ledere fra hele det sociale område, og det er lykkedes. Der er kendte oplægsholdere, og der er nye oplægsholdere, som forsøger at sætte nye dagsordener.

Programmet er ikke helt på plads, men der vil være indlæg om, hvordan man får innovationskraften synliggjort og indlæg om ledelse i det offentlige, hvor udgangspunktet ikke er mere, men bedre. Velfærdsinnovation vil også blive drøftet, ligesom vi vil være optaget af, hvordan man som leder håndterer frivillige.

Men nogen af navnene kan vi godt røbe:

Og så er mulighederne for at netværke helt i top, og hvorfor er det nu det er vigtigt? At indgå i et netværk handler i både første og sidste ende om at give og få viden og sparring. Du kan dele begejstring og bekymring over ledelsesopgaven, udfordre, udvikle og støtte hinanden, når problemer truer med at tage noget af arbejdsglæden. Du kan professionalisere opgaven med at udvikle og inspirere medarbejderne, og få helt nye erfaringer i mødet med ledere, der har en helt anden faglig baggrund.

Så bloker den 21. og 22. marts i din kalender og tilmeld dig allerede nu. Dels sikrer du dig en plads, og dels kan du udnytte vores Early Bird Rabat på 10% af deltagergebyret (tilmelding og betaling senest 31/12-12).

Læs mere og tilmeld dig HER….