Tilbud

Fusioner i det offentlige

169,00 DKK

af Annemette Digmann og Ditte Hughes

Udgivet 2007 (Børsens Forlag)
ISBN 978-87-7664-188-7

1 på lager

Varenummer (SKU): 1052 Kategori:

Beskrivelse

Den offentlige sektor i Danmark er blevet radikalt forandret efter kommunalreformen, og fusioner blevet et vilkår for mange såvel ledere som medarbejdere i den offentlige sektor.
Bogen er til den leder, der skal stå i spidsen for en fusion eller en anden større forandringsproces. Den fortæller kort og præcist, hvordan man gennemfører fusioner, så de bliver en succes. Bogen kommer bl.a. ind på, hvordan man skaber en ny kultur, og hvordan man motiverer medarbejderne, så alle er med til at løse de nye opgaver fra begyndelsen.
Når hverdagen i den fusionerede kommune eller institurion indfinder sig, kan der ofte gå noget galt. Bogen tager fat om problemerne og foreslår nogle enkle metoder, der kan rette skuden op, hvis den først er kommet ud af kurs.
Bogen kan anvendes som inspiration og huskeliste. den afsluttes med en konkret plan og en omtale af de redskaber, man kan have gavn af, når der skal fusionere. Opmærksomheds- og refleksionspunkter gør bogen særdeles brugbar for såvel lederen selv som ledergruppen i fællesskab.

Yderligere information

Vægt 0.165 kg