Tilbud

Mere mening: Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare

225,00 DKK

af Helen Eriksen

Udgivet 2008, 2. oplag 2012 (Forlaget Beyond)
ISBN 978-87-92186-00-3

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1094 Kategori:

Beskrivelse

Helen Eriksen’s  bog ’Forandringer spørger ikke om lov de kommer bare’ i bogserien MERE MENING handler om forandringer og forandringspsykologi, om hvordan vi reagerer på forandringer, hver især og sammen. Den giver nogle praksisnære bud på, hvordan vi på arbejdet og i privatlivet – med en større forandringspsykologisk grundviden, i arbejdet med den mange intelligenser, originalitet og innovation – kan blive langt bedre til at rumme og forholde os til forandringer, så vi støtter os selv og hinanden i at give samtidigt med at vi selv vokser.

Som leder bliver man via bogen klædt på til at kunne aflæse og forstå sig selv, sine medarbejdere og sin organisation i den strøm af forandringer, som vi konstant udfordres af. Og man får gennemgået en række effektive ledelsesmæssige værktøjer til at navigere i landskaberne af forandring og stigende kompleksitet og ikke mindst til hvordan man som leder skaber mere mening for sine medarbejdere.

Bogens hovedformål er med sit indhold at give ledere og medarbejdere nogle fælles forandringspsykologiske referencerammer, der kan være medvirkende til at skabe bæredygtige forandringsprocesser, øget trivsel, livskvalitet og sammenhængskraft hos den enkelte og i organisationen som helhed. Dens indhold er baseret på 20 års praksiserfaring med forandringsprocesser fra ind- og udland og er underbygget af nyeste forskning på områderne innovation, hjerneforskning, optimeret læring, stressforebyggelse.

Forord af Professor Steen Hildebrandt og Innovationschef hos LINAK: Claus Rode

Om Helen Eriksen

Helen Eriksen har en sjældent set fortælleevne. Hun er en uhøjtidelig foredragsholder, der giver sine deltagere værktøjer, vilje og lyst til forandring. Humor og metaforer spiller en fremtrædende rolle i hendes foredrag, der ofte roses for at skabe klare fælles referencerammer for hendes deltagere.

Yderligere information

Vægt 0.75 kg