Tilbud

Pædagogen som social netværksarbejder

199,00 DKK

af Jytte Juul Jensen

Udgivet 2009 (Forlaget Academica)
ISBN

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1063 Kategori:

Beskrivelse

Bogen sætter socialt netværksarbejde på dagsordenen i det pædagogiske arbejde. Pædagogens netværksarbejde handler om at give børn, unge og voksne muligheder for deltagelse i mange forskellige fællesskaber.

Pædagogen som social netværksarbejder fremhæver de svage bånds betydning, og netværksarbejdet sættes ind i en velfærdspolitisk sammenhæng. Bogen præsenterer også nye måder at bruge netværkskort på, som kan anvendes i forhold til alle pædagogens målgrupper.

Netværksarbejde er lige så relevant for voksne med udviklingshæmning og sindslidelser – og for hjemløse – som blandt anbragte børn og unge. Også på skolefritidsområdet, i klubber og daginstitutioner kan det pædagogiske arbejde kvalificeres, ved at man tænker netværksorienteret.

Bogen er baseret på undersøgelser af voksne med udviklingshæmning, og eksempelmaterialet tager derfor udgangspunkt i denne gruppe borgere. Med de mange eksempler fra hverdagens arbejde med netværket blandt voksne med udviklingshæmning henvender bogen sig især til pædagogstuderende og til pædagoger i praksis.

Yderligere information

Vægt 0.440 kg