Vi holder ferielukket fra d 1-11 december. Bøger bestilt i denne periode vil blive afsendt. d. 12/12
Tilbud

Principper for offentlig innovation

249,00 kr.

af Annemette Digmann, Henrik W. Bendix, Jens Peter Jensen, Kirsten Engholm Jensen

Udgivet 2008 (Børsens Forlag)
ISBN 8776641961
 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1064 Kategori:

Beskrivelse

Hvad nu hvis, vi ikke kun arbejder på den måde, vi ved, der virker, men hele tiden arbejder med øjnene åbne for, hvad der kunne virke bedre? Hvad nu hvis det åbnende blik var integreret i alle vore arbejdsprocesser og ikke parkeret i sideløbende og tidsbegrænsede udviklingsprojekter? Hvad nu hvis der overalt i den offentlige sektor i Danmark var indarbejdet en innovationskultur, hvor dette blik aldrig ville vige?

Ud fra devisen Hvad nu hvis? peger forfatterne på, at innovation altid i sit udgangspunkt handler om at stille spørgsmål og bygge videre på en undren over tingenes aktuelle tilstand. Det lyder både fagligt og ressourcemæssigt fornuftigt at bibeholde den løsning, der har virket i årevis. Imidlertid rummer tankegangen også kilden til sin egen forstening. Hvis man fokuserer det meste af sin opmærksomhed på at udbrede det, man anser for den bedste løsning, eroderes fornyelsen. Der bliver mindre og mindre innovation, når den bedste løsning blot udbredes og ikke udfordres i en stræben mod nye løsninger – next practice.

Denne bog ‘Principper for offentlig innovation – Fra best practice til next practice’ handler om at flytte fokus fra best practice over mod next practice, at give innovationen retning, at lede innovationen samt om hvordan innovation spredes, måles og dokumenteres.

Bogen er samtidig krydret med indlæg fra Filosofisk Tænketank ved Aalborg Universitet.

 

Yderligere information

Vægt 0,620 kg