Nu starter projektlederuddannelsen i Socialfaglig IT

Socialt Lederforum tilbyder nu i samarbejde med konsulenthuset iMETA, projektlederuddannelsen i Socialfaglig IT.

– Med Projektlederuddannelsen i Socialfaglig IT bliver du klar til, at planlægge og lede de forandringer, som jeres institution skal opstarte, fundere eller specialisere ved brug af et specifikt socialfagligt IT-system.

– Du får indføring i den unikke dobbelte udfordring, hvor fagets klassiske tænkning skal kombineres med et moderne IT-system og forventet rationalitet.

Uddannelsen indfører dig i konkrete planredskaber og metoder for samtidig implementering af faglighed og IT. Du skal arbejde kontinuerligt og konkret med en plan, som bliver jeres organisations fremtidige strategiske og operationelle fundament.
Uddannelsen giver dig samtidig en forståelse for hvordan ledelse af processer og forandringer kan møde obstruktioner, hvis målene ikke afklares, med hvorfor forandringen og implementeringen er vigtig.

Projektlederuddannelsen i Socialfaglig IT er i høj grad praksis-orienteret, men udfordrer dig på et teoretisk niveau, hvor du vil tilegne dig egenskaber for en narrativ ledelsesform, hvor ledelse praktiseres inden for projektrammen.

Kurset forløber over 3 moduler som varer 2 dage og det forventes at man selvstændigt arbejder med teori og praksis mellem modulerne.

De tre kursusmoduler finder sted:
Den 4. – 5. februar
Den 12. – 13. marts
Den 16. – 17. april 

Se mere her for program og her for yderligere information

Tilmeld dig her senest 18. januar 2013