Landsmøde

LANDSMØDE 2023: 30-31. marts på Hotel Nyborg Strand.

Landsmødet er udsolgt.

De meget overordnede overskrifter for Landsmødet er offentlig ledelse/ledelse af velfærd og alle de forhold der påvirker denne form for ledelse.

Med særligt fokus på hvad der skal til for at levere ledelse på det niveau, som Socialt Lederforums medlemmer forventes at gøre til hverdag.

Der venter lederne indenfor det specialiserede socialområde store udfordringer. Vi kigger hen imod en fremtid med begrænset økonomisk råderum – kombineret med håb og krav om bedre forhold. Der er store modsætninger i spil. Ofte ender lederen for det enkelte specialiserede tilbud lige midt i disse modsætninger. Som repræsentant for ’systemets’ begrænsede midler. Som den der står på mål for ’systemets’ beslutninger. Som den øverste ansvarlige for personalets arbejdsmiljø. Som ansvarlig for kvaliteten af den enkelte borgers tilbud. Som tovholder/moderator i forhold til dialogen med de pårørende. Der er mange interesser, der skal tilgodeses.

Desuden skal lederen passe på sig selv – for alt for ofte er der ikke andre, der gør det.

Derfor kommer Landsmødet 2023 både til at handle om, hvad der sker omkring den enkelte leder og indeni den enkelte leder.

Sidst men ikke mindst er Landsmødet, som vi kender det, et værdsat fællesskab, hvor man kan pleje sit netværk, få sparring, blive klogere, undre sig, grine og slappe af sammen med gode kolleger.

Du kan se programmet HER.

UDSTILLERLISTE