Kompetenceudvikling i botilbud

Du finder de 9 kompetenceudviklingsprojekter om kompetenceudvikling i botilbud på hjemmesiden socialstyrelsen.dk/bo-liv.
Få viden om projekternes erfaringer og resultater

Perspektiver på det gode liv
Fire fagartikler behandler temaerne: fællesskaber, pårørendesamarbejde, brugerperspektiv og magt i pædagogisk praksis på baggrund af erfaringerne fra projekt ‘Det gode liv’. Der er også udarbejdet en rapport, der viser skiftevis borgernes, de pårørendes, organisationens og de forskellige grupper af professionelle medarbejderes perspektiver på Projekt det gode liv.

Find fagartikler, rapport samt mere om projektet

Brugerindflydelse på dagsordenen
Erfaringer fra projekt ’Når borgerne sætter dagsordenen’ er samlet i ’Inspirationskatalog om brugerinddragelse i tilbud til mennesker med udviklingshæmning’. Det berører en række temaer, som borgere og medarbejdere har arbejdet med, eksempelvis kærlighed, mad og nærvær.

Inspirationskatalog og mere viden om projektet

Evaluering af et kompetenceudviklingsprojekt
Evalueringsrapporter fra projekter i Næstved og Hillerød Kommuner viser projekternes resultater, erfaringer og metoder og tydeliggør, hvilke tiltag der er lykkedes, samt hvor udfordringerne har været.

Se Næstved Kommunes evalueringsrapport og mere om projektet

Se Hillerød Kommunes evalueringsrapport og mere om projektet

MEnneske, Relation, Kultur – MERK
Projekt MERK har samlet erfaringerne fra en række delprojekter i publikationen ’MERK projektet i praksis’. Her er beskrevet, hvordan de enkelte delprojekter har arbejdet med en anerkendende og systemisk tilgang i praksis. Der er også udarbejdet en evalueringsrapport.

Publikation, evalueringsrapport og mere om projektet