Ny bog: Kostvejledning til mennesker med autisme

Kostvejledning til mennesker med autisme

Berith Reinholt Høstrup er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed. Hun har arbejdet med mennesker med autisme i mange år. Dels gennem ansættelse i botilbud og som selvstændig i firmaet Sundt Selskab, hvor hun primært vejleder og underviser fagpersoner og pårørende indenfor udfordringer med mad, måltider og/eller spisning hos mennesker med autisme.

Her i bogen deler hun konkrete redskaber til en sund sammensætning af måltiderne, hvad enten det er i forhold til normalvægt, undervægt eller overvægt. Ligesom hun deler konkrete kostråd i forhold til undervægtige og overvægtige. Beriths råd og vejledning er med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens og Fødevarestyrelsens anbefalinger.

Målet med bogen er, at hjælpe mennesker med autisme og et problematisk forhold til mad, måltider og/eller spisning til et sundere liv med en højere trivsel.

Kostvejledning til mennesker med autisme er relevant for fagpersoner, pårørende og mennesker med autisme, og den er skrevet på en måde, så den kan læses af alle.

 

KØB BOGEN HER