Neurodagen 2017
Sidste år var mere end 250 mennesker samlet til COK og Socialstyrelses konference om hjernen set og forstået i et socialt perspektiv. I år gentager vi succesen og inviterer til Neurodagen 2017.
Det bliver en dag, hvor vi sætter fokus på et af de mest centrale paradigmer i vores forståelse af, hvad det vil sige at være menneske – en dag, hvor vi sætter hjernen i perspektiv.
Indsatser, læring, faglighed
Socialstyrelsen og COK ønsker med konferencen at formidle et bredt udsnit af den viden, der er på neuroområdet på en måde, så det kan give nye forståelser af sociale indsatser, læring og faglighed.
Konferencen præsenterer viden på tværs af neuroområdet, både i forhold til den daglige praksis og den videre udvikling af denne.
Dagen vil bestå af en blanding af plenum- og sessionsoplæg, og emnerne varierer fra måling af livskvalitet hos mennesker med nedsat funktionsevne til diagnosekultur og kognitionsforskning i et socialt perspektiv.
Konferencen åbnes af Andreas Roepstorff, professor og leder af forskningscentret Interacting Minds på Aarhus Universitet.
Praktiske oplysninger om Neurodagen 2017
Konferencen henvender sig til dig, der arbejder med eller interesserer dig for sammenhængen mellem hjernen og sociale indsatser. Du kan være ansat i kommune, stat eller region, som udfører eller myndighed eller i andre organisationer. Dagens perspektiv er bredt, og det samme er målgruppen.
Konferencen holdes i København d. 25 oktober. Der er tilmeldingsfrist d. 13. september 2017.
Tilmelding foregår via COKs hjemmeside, hvor man også kan finde program, sessionsoversigt og yderligere praktiske oplysninger:
Tilmelding og nærmere information om Neurodagen 2017