Landsmøde 2022

De meget overordnede overskrifter for Landsmødet er offentlig ledelse/ledelse af velfærd og de forhold der påvirker denne form for ledelse.
Med særligt fokus på hvad der skal til, for at levere ledelse på det niveau, som Socialt Lederforums medlemmer forventes at gøre til hverdag.

Det stiller store krav til den enkelte leder, når mange medarbejdere og mange forskelligartede tilbud beliggende på forskellige matrikler skal ledes forsvarligt.
Der skal passes på bundlinjen samtidig med at der skal passes på kvaliteten (borgerne) og på personalet.
Desuden skal lederen passe på sig selv.

På den måde kommer Landsmødet 2022 både til at handle om, hvad der sker omkring den enkelte leder og indeni den enkelte leder.

Sidst men ikke mindst er Landsmødet, som vi kender det, et værdsat fællesskab, hvor man kan pleje sit netværk, få sparring, blive klogere, undre sig, grine og slappe af sammen med gode kolleger.

Du kan se programmet her.

Bemærk at tilmeldingen er bindende og der er ikke mulighed for refusion af deltagergebyret med mindre smittesituationen kommer yderligere ud af kontrol (hvad vi ikke forventer) – og der kommer et regeringsindgreb mod at gennemføre arrangementer af den karakter og størrelse.

Man har dog mulighed for at lade en kollega overtage pladsen, hvis man selv bliver forhindret i at deltage – dette skal aftales med os skriftligt aht. navnelisten til hotellet.

 

Udstillerliste