Vi holder ferielukket til d. 25/5-2024

Herre i eget hus

150,00 kr.

af Lykke Hjuler

Udgivet 2014 (Socialt Fagforlag)
1. udgave, 1. oplag 2014
ISBN: 978-87-90965-19-8

Varenummer (SKU): 1101 Kategori:

Beskrivelse

Peter indrettede sin lejlighed, som han selv ville. Alle vægge blev tapetseret med plakater og avisudklip af dansktop sangere. I loftet hang klovne på gynger, mange klovne…………

“Herre i eget hus” handler om Peter og de vilkår, der har præget hans liv.

Peter er i dag en ældre mand, der bor i et botilbud for mennesker med udviklingshæmning. Han er afhængig af personalets hjælp i større eller mindre grad. Han bestemmer selv over sit liv, men der er ting, han er nødt til at acceptere vores indblanding i for at kunne leve så selvstændigt som muligt. Han vælger dog helt selv, hvor meget han ønsker at invitere os indenfor i sin historie.

Bogen beskriver det samspil, der skal til, for at to mennesker kan mødes i relationen. Udfordringen i at arbejde ligeværdigt. Det er en levende fortælling om dagligdagen i et botilbud og den viden, der skal ligge til grund for arbejdet sådan et sted. En viden der løbende skal nuanceres og udvikles på.

Det er en opfordring til læseren om, at turde springe ud i arbejdet og være nysgerrig og åben. Om at turde være kreativ i sin egen pædagogik, og dermed være i stand til at koble teori og praksis, så det giver mening.

Yderligere information

Vægt 0,29 kg