Tilbud

KRAP – Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 225,00 kr..

af Lene Metner og Peter Storgård
206 sider
Udgivet 2008 (Dafolo Forlag)
ISBN 978-87-7281-343-1

8 på lager

Varenummer (SKU): 1097 Kategori:

Beskrivelse

Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik, forkortetKRAP, er et socialpædagogisk koncept, som indeholder det bedste af det, der virker… Den pædagogiske tilgang tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang til andre mennesker, ved en systematisk inddragelse af de kognitive teorier og behandlingsformer samt ved en udpræget vægtning af det positive, det som virker. Konceptet hviler desuden på en konstruktivistisk forståelse af mennesket i dets miljø.

Bogen er skrevet for praktikere inden for de pædagogiske, behandlingsmæssige og undervisningsmæssige felter, bl.a. pædagoger, lærere, ergo- og fysioterapeuter, sygeplejersker, socialrådgivere, social- og sundhedsassistenter.

Målgruppen omfatter desuden de studerende på de nævnte uddannelser samt på efter- og videreuddannelser inden for området.
Når målgruppen er så bred, skyldes det, at KRAP er et koncept og ikke en specifik metode rettet mod en bestemt klientgruppe.

Om forfatterne
Cand.pæd.psych. Lene Metner og cand.psych. Peter Storgård arbejder begge på PsykologCentret i Viborg. De har en mangeårig erfaring inden for socialpædagogik, terapi og socialt arbejde, ligesom de i en årrække har afholdt KRAP-kurserne for medarbejdere på institutioner, specialskoler, opholdssteder m.m.

Yderligere information

Vægt 0,35 kg