Kostvejledning til mennesker med autisme (e-bog)

80,00 kr.

Kostvejledning til mennesker med autisme
© Copyright:
Berith Reinholt og Socialt Fagforlag
Layout og omslag: Susanne Ørgaard
Foto: Berith Reinholt
1. udgave, 2. oplag 2022 e-bog
ISBN: 978-87-90965-27-3
Bogen er oprindelig udgivet i 2018 som fysisk bog med
ISBN: 978-87-90965-22-8
Kopiering fra denne bog er kun tilladt i overensstemmelse
med gældende Copy-Dan regler.
Socialt Fagforlag
Socialt Lederforum
Kochsgade 31D, 5000 Odense C
Tlf: 23885995
Email: mail@socialtlederforum.dk
www.socialtlederforum.dk

Varenummer (SKU): 1304 Kategori:

Beskrivelse

Kostvejledning til mennesker med autisme
– af Berith Reinholt Høstrup.

 

Berith Reinholt Høstrup er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed. Hun har arbejdet med mennesker med autisme i mange år. Dels gennem ansættelse i botilbud og som selvstændig i firmaet Sundt Selskab, hvor hun primært vejleder og underviser fagpersoner og pårørende indenfor udfordringer med mad, måltider og/eller spisning hos mennesker med autisme.

Her i bogen deler hun konkrete redskaber til en sund sammensætning af måltiderne, hvad enten det er i forhold til normalvægt, undervægt eller overvægt. Ligesom hun deler konkrete kostråd i forhold til undervægtige og overvægtige. Beriths råd og vejledning er med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens og Fødevarestyrelsens anbefalinger.

Målet med bogen er, at hjælpe mennesker med autisme og et problematisk forhold til mad, måltider og/eller spisning til et sundere liv med en højere trivsel.

Kostvejledning til mennesker med autisme er relevant for fagpersoner, pårørende og mennesker med autisme, og den er skrevet på en måde, så den kan læses af alle.

ISBN: 978-87-90965-27-3

E-bog til download i PDF-format – du modtager link, som giver mulighed for download 2 gange. Bestil kun “et eksemplar” ad gangen

Brug Adobe Reader til åbne det link, du får tilsendt – Adobe Reader kan downloades gratis her: http://get.adobe.com/dk/reader/

Du kunne også være interesseret i...